X
Ik meld me aan voor:
Ontbijtsessie: De Toekomst van de Mobiliteitssector | 17 januari 2024
X
Hartelijk dank voor je aanmelding! Je krijgt per mail een bevestiging en eventuele extra informatie.
X
Oops! Something went wrong while submitting the form. Please let us know at registratie@hernieuwbarebrandstoffen.nl. We can then process your application manually and look into the error.
Seminar

Ontbijtsessie: De Toekomst van de Mobiliteitssector | 17 januari 2024

In 2050 zal de mobiliteitssector volledig CO2-vrij moeten zijn. Hoe gaan we dit bereiken en wat moeten we dan echt anders gaan doen? Bio-LNG Platform, Platform Hernieuwbare Brandstoffen en OG Clean Fuels nemen u tijdens deze ontbijtsessie mee naar de toekomst en willen met u een stap zetten richting 2050. In deze ontbijtsessie op 17 januari 2024 gaan wij graag met u in gesprek over het energievraagstuk en duurzame mobiliteit. De volgende vragen staan centraal tijdens deze sessie:

  • Hoe verduurzaamt de logistieke sector richting 2050?
  • Welke veranderingen verwachten we in mobiliteit en transport en wat vraagt dit van het energiesysteem? 
  • Welke uitdagingen en kansen liggen er voor hernieuwbare brandstoffen in mobiliteit en transport? Hoe betrekken we ondernemers hierbij?
  • Welke kansen en inzichten zijn er om fors CO2 te reduceren in mobiliteit en transport en hoe houden we dit betaalbaar en rendabel?

Daarnaast komen ook onderwerpen aan bod die de komende vier jaar een rol gaan spelen in het debat over duurzaam vervoer. Bijvoorbeeld aan de verwachte groei van elektrische voertuigen, de introductie en impact van het nieuwe ETS-systeem, de invoering van de REDIII en de Nederlandse ambitie om de mobiliteit te verduurzamen.  

Wij nodigen u uit om samen met ons in gesprek te gaan over de mobiliteit van de toekomst, de inzet van hernieuwbare brandstoffen in mobiliteit, en de transitie van de logistieke sector. De bijeenkomst vindt plaats op 17 januari 2024 van 08:30-09:30 in Nieuwspoort.

Wij hopen u en uw medewerkers op deze woensdagochtend te ontmoeten.

 

NB: alleen voor leden van het Platform / Platform members / Invitation only
Nieuwspoort, Den Haag
Wednesday, January 17, 2024
08:30
09:30
Platform Members / Invitation Only

Bio-LNG Platform, Platform Hernieuwbare Brandstoffen en OG Clean Fuels nemen u tijdens een ontbijtsessie mee naar de toekomst: hoe bereiken we een CO2-vrije mobiliteitssector?

Sign up/Meld je aanSign up / meld je aan