X
Ik meld me aan voor:
BOVAG Brandstofdebat: Wat is de koers van de brandstoftransitie?
X
Hartelijk dank voor je aanmelding! Je krijgt per mail een bevestiging en eventuele extra informatie.
X
Oops! Something went wrong while submitting the form. Please let us know at registratie@hernieuwbarebrandstoffen.nl. We can then process your application manually and look into the error.
Presentation

BOVAG Brandstofdebat: Wat is de koers van de brandstoftransitie?

BOVAG, een van de leden van het Platform, organiseert op 13 april 2022 een Brandstofdebat. Hierin staat de vraag: 'Wat is de koers van de brandstoftransitie' centraal. Hieronder de officiële uitnodiging en informatie over hoe aan te melden:

"De centrale vraag van het BOVAG Brandstofdebat luidt: wat is de koers van de brandstoftransitie? De koers, die willen we graag boven tafel krijgen op 13 april. Want die hebben ondernemers nodig om een plan te maken voor de toekomst van hun bedrijf. Dat geldt niet alleen voor tankstations, maar voor álle ondernemers in de mobiliteitsbranche. Wat zijn de verwachtingen nog van waterstof? En welke rol is er weggelegd voor hernieuwbare brandstoffen? Of zetten we maximaal in op elektrische voertuigen? En hoe (on)verstandig is het om op één paard te wedden? Deze en andere vragen passeren de revue. Ook presenteert BOVAG zijn vernieuwde brandstofvisie.

Debat & sprekers

De regie van het BOVAG Brandstofdebat ligt in handen van Remco de Boer, energiedeskundige voor onder andere het FD en BNR. Het debat wordt gevoerd door sleutelfiguren in het geschetste brandstofvraagstuk: onze overheid, oliemaatschappijen, autofabrikanten, leveranciers én ondernemers.

Binnenkort volgt er meer informatie over bijvoorbeeld de definitieve sprekers en debatdeelnemers. Het inhoudelijke programma duurt van 15:00-16:30 uur en aansluitend is een netwerkborrel.

Op een rijtje

Locatie: DeFabrique, Westkanaaldijk 7, 3542 DA Utrecht

Datum: 13 April, van 15:00-16:30

Aanmelden

Aanmelden kunt u hier via de BOVAG-website. U kunt zich niet aanmelden door naar het Platform te mailen via de Meld je aan knop.

NB: alleen voor leden van het Platform / Platform members / Invitation only
DeFabrique, Utrecht
Wednesday, April 13, 2022
Platform Members / Invitation Only
Meld je hier aanSign up / meld je aan